Saturday, June 25, 2011

Luxusní psaníčko od Kate Spade



Kate Spade se narodila v roce 1962 jako Katherine Noel Brosnahan a je spoluzakladatelkou stejnojmenné luxusní módní značky.Narodila se v Missouri a maturovala na dívčí škole. Potom vystudovala žurnalistiku na univerzitě v Arizoně.
Potom pracovala na Manhattanu v obchodě s oblečení Mademoiselle, kde se setkala se svým manželem Andy Spadem.
Při práci v Mademoiselle si Kate všimla toho, že na trhu chybí skutečně stylové kabelky a tak se rozhodla vytvořit svoje vlastní luxusní kabelky. S touto myšlenkou začala prohledávat místní bleší trhy, kde se nechala inspirovat a vytvořila řadu kabelek klasických materiálů, tvarů a barev.

V roce 1993 Kate Spade a Joel Franklin založili v New Yorku společnost Kate Spade Handbags, tedy Kate Spades kabelky, což znamená, že už od počátku se tato firma specializovala právě na kabelky. Tak jako u ostatních módních značek, i Kate Spade se časem zaměřila i na řadu dalších produktů, jako jsou sluneční brýle, boty, nebo třeba parfémy.

Kate Spade je návrhářka, která za svou zatím stále poměrně krátkou kariéru měla obrovské úspěchy, její luxusní kabelky se prodávají po mnoha státech, získala také řadu ocenění. Stala se však i terčem kritiky, protože některé její kabelky jsou tak jednoduché, že je velmi lehké vytvářet jejich padělky.

Dnešní kousek je krásné malé psaníčko.Jestliže se chystáte na nějakou večerní plážovou party, pak budete jenom těžko hledat lepší kabelku než je toto luxusní psaníčko Kate Spade. Dokonce i cena této kabelky je velice příznivá, na internetu ji seženete už za méně než 330$.

No comments:

Post a Comment