Tuesday, June 14, 2011

Luxusní krajta od Valentino



Jaký je Váš vztah ke krajtám? Předpokládám, že na tuto otázku asi nebudou mít čtenářky tohoto webu příliš silný názor, protože se v našem prostředí přece jenom s krajtou člověk nesetkává každý den. S čím se můžete u nás setkat už častěji, i když ne zase tak o moc, jsou kabelky z kategorie luxusní. Valentino patří mezi výrobce drahých kabelek a tato mezi ně tedy opravdu patří. Pokud tedy máte ráda kabelky Valentino různé přírodní, v tomto případě hadí vzory, pak Vás možná tato luxusní kabelka zaujme.
Celý anglický název je Valentino Aphrodite Python a myslíím že se velmi povedla. Možná se Vám občas zdá, že všechny kabelky na tomto webu vychvaluji a je tomu skutečně tak. Existuje obrovské množství kabelek, které vznikají prakticky neustále, no obrovské množství těchto kabelek, i když jsou označovány za luxusní, dle mého názoru nestojí za nic. Proto vybírám prakticky jenom takové kabelky, které se mi libí a nebo mě nečím skutečně velice zaujmou.
Na luxusní kabelce od Valentina, kterou tady pro Vás mám dnes mě zaujalo to, že má všechno, co má pořádná kabelka mít. Tato kabelka je skutečně ženská, vypadá na první i na druhý pohled luxusně, je elegantní a co je velmi důležité, absolutně trendy.

Tato kabelka vychází z tvaru kabelky Aphrodite, kterou značka Valentino představila minulý rok, tato je ovšem poněkud menší. Má béžovou barvu a je vyrobena z kůže, velmi výrazný je pak na ní vzor kůže krajty - tato kabelka jde tak věrně ve stopách letošního trendu hadí kůže. Jediné co Vám tak patrně zabrání v koupi této krasavice je její cena, která je skutečně "luxusní" a to téměř 2900$.

No comments:

Post a Comment