Monday, June 27, 2011

Elegance s vůní dřeva od Milly Straw



Milly Straw je poměrně nová značka luxusních kabelek a u nás asi bude ještě velmi dlouho neznámá, jestli vůbec se u nás někdy produkty této značky budou prodávat. I přesto je to ale značka, která určitě stojí za pozornost.
Když tato značka prezentovala svoje první kabelky v kolekci na letošní jaro, musím říct, že se mě tyto kabelky moc nelíbily. Vlastně se dá říct, že se mě nelíbily vůbec, protože prostě působily velmi upjatě a dá se říct, že až skoro snobsky. I kabelka, kterou pro Vás mám dnes tak trochu působí, ale přesto se mi líbí, protože je poměrně hodně netradiční a to je něco, co čas od času u kabelek opravdu vyhledávám. Na této kabelce můžete vidět poměrně výrazné prvky jak je držadlo, pro dámskou kabelku vyrobené z poměrně netradičního materiálu, jakým je leštěné dřevo, to je něco, co se skutečně nevidí každý den. chápu, že ne každé se toto bude líbit, ale jistě se jedná o styl, který nikdy nebude mít obrovské množství fanoušků, ale spíše menší množství těch, které na tyto kabelky nedají dopustit.
Další velice příznivou věcí na této kabelce je pak její cena, která je rovněž luxusní, ale v tom dobrém smyslu tohoto slova, na netu totiž seženete tento kousek už za 375$, to není špatné co? Jméno této kabelky je Milly Straw frame bag.

No comments:

Post a Comment