Friday, July 29, 2011

Matthew Williamson představuje luxusní psaníčko



Když se řekne Matthew Williamson, tak si asi jenom málokdo v ČR okamžitě představí krásné luxusní kabelky. Je to ale škoda, že není tato značka u nás více známá, protože její výrobky jsou něco skutečně velmi zajímavého a stojí na skutečné špici ve své oblasti. Na tomto obrázku můžete vidět jedno z jejích nejnovějších luxusní psaníček. Pokud tedy potřebujete luxusní kabelku na večer, pak je určitě právě Matthew Williamson jednou z těch luxusních značek, kterou určitě nesmíte opomenout. Bohužel nevím, jestli se dají u nás nějak jednoduše sehnat. No jestliže máte dost peněz na to abyste si mohla koupit psaníčko za bezmála 1700$ pak si v klidu můžete pr tuto kabelku zaletět třeba do New Yorku, kde bude jistě tento designově velmi povedený kousek k dispozici. Tato luxusní kabelka skvěle kominuje zajímavý vzor, luxusní prvky jako krystaly, ale narozdíl od podobných kabelek od Judith Leiber tyto nejsou tak okázalé je na nich vidět na první pohled, že luxusní kabelky od Williamsona jsou určeny mnohem mladší cílové skupině.

Monday, July 25, 2011

Červená hadí královna od Valentino



Valentino je jedna z těch značek, která stále znovu a znovu dokazuje, že patří skutečně k naprosté špičce, co se týče luxusních kabelek. Kdybyste se mě zeptali, jestli znám nějakou kabelku Valentino, kterou považuji za ošklivou, asi bych odpověď hledala jenom velice těžko. Valentino jednoduše umí a dnešní příspěvek je toho velmi dobrým důkazem. Pokud patříte k těm, kdo milují červenou barvu ve všach odstínech a tvarech, pak jistě budete milovat tuto luxusní kabelku Valentino. Myslím, že kombinace červené a hadího vzoru tvoří v tomto případě naprosto dokonalý celek.
Design je velmi čistý jednoduchý, tedy přesně takový, jaký ho čekáte u luxusní kabelky tak významné značky jako je Valentino. tut krásnou kabelku z hadí kůže můžete na internetu najít už za cenu pod 2900$, to je cena jistě pro ČR poněkud vysoká, ve světě se však jistě najde velké množství žen, které budou ochotny šáhnout i poněkud hlouběji do kapsy kvůli této kabelce.

Friday, July 22, 2011

Luxusní večerní kabelka Judith Leiber



Jako už v minulosti několikrát, i tentokrát pro Vás mám luxusní kabelku značky, která u nás příliš známá není, ve světě má však velké jméno, touto značkou je Judith Leiber.
Judith Leiber se narodila v Budapešti, jako židovce se jí podařilo uprchnout před nacisty do Švícarska. Potom začala doma vyrábět kabelky, potkala amerického vojáka jménem Gerson Leiber a v roce 1948 se přestěhovala do USA. Pracovala jako návrhář kabelek hned pro několik společností. V roce 1963 se však Judith Leiber rozhodla k velmi zásadnímu kroku a založila si vlastní společnost, specializovanou na luxusní kabelky.
Kabelky značky Judith Leiber se prodávaly a prodávají v těch nejlepších luxusních buticích, kabelky Judith Leiber si dokonce získali tak dobrou reputaci, že jsme se mohli stěmito luxusními kabelkami setkat hned u několika prvních dam USA. Není už asi nic co by mohlo být více prestižní, než právě to, že se s nějakou kabelkou objeví první dáma.
Značka Judith Leiber je nejvíce známá pro svá krásná luxusní večerní psaníčka, která mají charakteristké znaky jako jsou různé krystaly nebo motivy zvířat. Tyto prvky se velice často opakují a luxusní psaníčka od Judith Leiber podle nich poměrně bezpečně poznáte.
Na obrázku vidíte luxusní psaníčko z kolekce pro rok 2012, je krásně barevná a samozřejmě nemohou chybět drobné krystaly. Skutečně velmi nádherný kousek, pro takovou kabelku bych toho dokázala udělat skutečně hodně. Ostně celá kolekce na rok 2012 je více než zajímavá, bohužel tyto luxusní kousky u nás asi nikdy moc potkávat nebudeme, protože cena je většinou v tisících dolarů. :)

Wednesday, July 20, 2011

Luxusní kabelka pro muže od Ralph Lauren



Doba se neustále velmi rychle mění a trendy a styly se velmi rychle vyvýjí, proto už možná ani nikoho nepřekvapí existence luxusních kabelek pro muže, i když samozřejmě záleží na úhlu pohledu. Luxusní tašky pro muže nikdy nebyly ničím úplně neobvyklým a rozdíl mezi kufříkem, diplomatkou, nebo kabelkou může být někdy skutečně velmi malý a vlastně celkem individuální. To co je pro někoho poněkud zvláštní kufřík, muže už někdo jinyý považovat za kabelku a naopak. Dnes pro Vás mám asi poprvé v historii tohoto webu luxusní kabelku pro muže. Nwevidím jediný důvod, proč by si i muž nemohl užít luxusní tašku té nejvyšší kvality.
Tentokrát pro Vás mám něco skutečně velmi speciálního a také velmi drahého. Na obrázku vidíte tašku pro muže od Ralph Lauren vyrobenou z aligátora. Zajímavá je na této kabelce především cena, která je pro někoho jistě až neskutečných 24 tisíc USD. To je už skutečně slušná pálka a myslím, že v naší republice existuje asi jenom velmi malé množství mužů, kteří by byli ochotni zaplatit za tašku v přepočtu hodně přes 400 tisíc korun. Zajímavá na této kabelce je také fakt, že porovnáme-li její cenu s cenami podobných produktů od konkurence, vychází tato kabelka stále ještě poměrně levně, protože podobné tašky třeba z krokodýlí kůže byly nedávno představeny s cenou téměř 40 tisíc USD. To už jsou skutečně nepředstavitelné částky, které je někdo ochotný utratit za luxusní tašky.

Thursday, July 14, 2011

Superdrahá kabelka s potiskem Hermes



Kabelky s hezkým potiskem jsou určitě něco, co bych s klidem zařadila mezi mé nejoblíbenější věci, jsou však situace, kdy všechno má své meze.
Na tomto obrázku můžete vidět nový kousek od Hermes a musím říct, že taková kabelka mě skutečně oslovuje a až teď přesně Vím, co bych si k takové luxusní tašce vzala. Je mi celkem jedno jestli je kabelka z pravé kůže nebo jiného materiálu, stačí když je kvalitní a má pěkný vzhled. Myslím že právě kabelky Hermes tyto kritéria skvěle splňují, problém je v tom, že tato značka rozhodně nepatří k nejlevnějším. Proto jsme také zvyklé u této značky očekávat poněkud vyšší cifry, ale jsou případy, kdy je to prostě přehnané.¨
Jak jistě už chápete, tak právě tato kabelka je ten případ, nic proti hedvábným kabelkám s potiskem, ale chtít za ni 5450 dolarů, to je tedy skutečně něco, co si myslím ani fanoušci značky nebudou ochotni zaplatit.

Tuesday, July 5, 2011

Černobílá kráska z Itálie - Valextra



Kabelku od značky Valextra jsem dnes zaregistrovala poprvé v životě a i když samozřejmě nemůžu znát všechny značky kabelek, které se u nás prodávají, i když se soustředím jenom na ty luxusní,stále je takových značek příliš velké množství. Přesto si myslím, že se Valextra u nás vůbec neprodává, protže jde o značku, které bych si určitě někde v obchodě všimnula, i když jejich produkty zase až tak výrazné nejsou.
Valextra byla založena v roce 1937 jako značka specializovaná na luxusní kožené zboží, založil ji Giovanni Fontana. Po celou dobu si značka udržela zaměření na luxusní kožené zboží, které tak vyráb dodnes. To je také důvod, proč někomu může tato značka připadat poměrně nudná, je totiž velmi konzervativní. Valextra se zkrátka zaměřuje na výrobu kabelek z kvalitní kůže extrémně jednoduchých vzorů. Na někoho to jistě může působit trochu zvláštně až nudně, obzvláště pokud si uvědomíte, že značka Valextra rozhodně nen levná, vlastně spíše naopak. No vzhledem k tomu, že módní svět se vrací k minimalismu, mají podobné kabelky jistě šanci. Pokud tedy hledáte něco jednoduchého, vyrobeného až v přehnaně vysoké kvalitě, pak je právě Valextra značka, která by Vás mohla zaujmout, luxusní tašky od ní určitě stojí za to.