Friday, July 22, 2011

Luxusní večerní kabelka Judith Leiber



Jako už v minulosti několikrát, i tentokrát pro Vás mám luxusní kabelku značky, která u nás příliš známá není, ve světě má však velké jméno, touto značkou je Judith Leiber.
Judith Leiber se narodila v Budapešti, jako židovce se jí podařilo uprchnout před nacisty do Švícarska. Potom začala doma vyrábět kabelky, potkala amerického vojáka jménem Gerson Leiber a v roce 1948 se přestěhovala do USA. Pracovala jako návrhář kabelek hned pro několik společností. V roce 1963 se však Judith Leiber rozhodla k velmi zásadnímu kroku a založila si vlastní společnost, specializovanou na luxusní kabelky.
Kabelky značky Judith Leiber se prodávaly a prodávají v těch nejlepších luxusních buticích, kabelky Judith Leiber si dokonce získali tak dobrou reputaci, že jsme se mohli stěmito luxusními kabelkami setkat hned u několika prvních dam USA. Není už asi nic co by mohlo být více prestižní, než právě to, že se s nějakou kabelkou objeví první dáma.
Značka Judith Leiber je nejvíce známá pro svá krásná luxusní večerní psaníčka, která mají charakteristké znaky jako jsou různé krystaly nebo motivy zvířat. Tyto prvky se velice často opakují a luxusní psaníčka od Judith Leiber podle nich poměrně bezpečně poznáte.
Na obrázku vidíte luxusní psaníčko z kolekce pro rok 2012, je krásně barevná a samozřejmě nemohou chybět drobné krystaly. Skutečně velmi nádherný kousek, pro takovou kabelku bych toho dokázala udělat skutečně hodně. Ostně celá kolekce na rok 2012 je více než zajímavá, bohužel tyto luxusní kousky u nás asi nikdy moc potkávat nebudeme, protože cena je většinou v tisících dolarů. :)

No comments:

Post a Comment