Thursday, March 9, 2017

Jak zvolit správnou kabelku?



Kabelky-tisíce různých tvarů, barev a materiálů. Zbožňujeme kabelky a nikdy jich nemáme dost. Ale vybrat si správnou kabelku je důležité rozhodnutí, které by měla udělat každá žena než odejde z domu.Také muži by měli být v obraze, pokud chtějí udělat radost své drahé polovičce dárečkem v podobě luxusní kabelky. Je to přinejmenším stejně důležité jako výběr správných šperků:). V následujícím článku vám poradím, jak vybrat správnou kabelku do práce či na party.

Modely pro pracovní den

"Tote bag" se hodí do práce nebo do školy. Tyto tašky jsou stylové, ale také praktické a hodí se k formálnímu pracovnímu oblečení. Design je jednoduchý a elegantní. Jsou prostorné, pohodlné a vejde se do nich notebook, pořadače, krabička na oběd, taštička s kosmetikou a další cenosti.

Michael Kors




Na nákupy

Na nákupy, do města nebo na malou procházku potřebuje každá žena kabelku přes rameno. Kabelka musí být prostorná a pohodlná pro každodenní život nakupujících. Měla by se hodit k ležérnímu vzhledu (dlouhý svetr, šaty nebo kalhoty v culotte střihu), ale také k syrovému outfitu v podobě džínů a kožené bundy.


Louis Vuitton

Bucket bag

V poslední době je trendy bucket bag. Jde o kabelku v podobě batůžku přes rameno u horního okraje má stahovací šňůrku. Je opravdu velice pohodlná a vhodná pro mnoho příležitostí. Můžete ji nosit ve dne, ale také večer do klubu. Bude se dobře hodit k bílé halence a černým kalhotům koženého vzhledu. Perfektní outfit na večer s přáteli.

Love Moschino

Psaníčko- malé a roztomilé

Psaníčko je malé, ale určitě má co říct. Hodí se ke koktejlovým šatům, večerním šatům a všem druhům večerní garderóby. Nic moc se do něj nevejde, ale pro rtěnku či pudřenku si místo vždycky najde. Neznamená to však, že ho musíte nosit, jen když jdete na gala. Psaníčko je jemné a přidá elegantní vzhled.

Yves Saint Laurent


Existuje samozřejmě bezpočet dalších modelů, které jsem nezmínila. Bavte se při nakupování:)