Friday, January 6, 2012

22 000 korun za kus PVC nebo luxusní kabelka?



Zdá se Vám 22 000 korun za kus PVC příliš mnoho? No musím se přiznat, že mě taky, nicméně přesně tolik(úplně přesně 1 125$) je částka, kterou Versace za tuto "luxusní" kabelku požadujte. Nechápejte mě špatně, i když toto není úplně můj styl, musím říct, že je tato kabelka docela pěkná, problém je právě v té ceně. Není pro mě problém dát za kabelku třeba i několik tisíc dolarů, když taková cena skutečně odpovídá nabízenému produktu. Toto však rozhodně není ten případ, je to samozřejmě hlavně kvůli použitému materiálu.
PVC skutečně není ani zdaleka luxusní materiál, zároveň si myslím, že by se výrobci kabelek nijak materiálově omezovat neměli, ale prostě chtít více než tisíc dolarů za něco, co je sice pěkné, ale v zásadě to je jenom kus potištěného PVC je od Versace docela troufalost. Jednoduše řečeno, používat PVC na luxusní kabelky je hnus a Versace si touto kabelkou myslím jako značka velmi ublížila, obzvláště v očích fanoušků této značky. Chápu, že některé značky se vyhýbají používání kůže a tak používají syntetické materiály, no PVC je materiál opravdu extrémně nevhodný na luxusní kabelku a proto doufám, že fanoušci značky to dají Versace pořádně najevo.

Wednesday, January 4, 2012

Užijte si zimu s luxusní kabelkou Gucci


Už je to hodně dlouho, co jsem na web luxusní kabelky nic nenapsala, ale znáte to jak to někdy před Vánocemi je. Letos bylo všechno skutečně velmi hektické a tak jsem na svůj malý blog o luxusních kabelkách jednoduše trošku zapomněla. Přeji Vám tedy mnoho štěstí do roku 2012 a slibuju, že se polepší.
V novém roce se věci konečně trošku uklidnily a tak já jsem se konečně mohla vrátit k jednomu ze svých největších koníčků a to jsou samozřejmě luxusní kabelky. Dnes jsem na internetu našla skutečně dle mého názoru naprosto ideální zimní kabelku a to jak do města tak na zimní akce v horách které jistě také zbožňujete. Přiznejme si to, že zima je ve městě celkem nic, zato na horách si to člověk může vynahradit a teprve tam si to člověk pořádně užije. No samozřejmostí je, že každá dáma chce za všech okolností vypadat dokonale a tak se vám jistě bude hodit luxusní kabelka Gucci s poněkud nezimním jménem Soho Medium Boston Bag. Mnoho lidí nosí v zimě docela hodně nudné a velmi "usazené" oblečení i doplňky a proto si myslím, že nastal čas to rozjasnit s touto super elegantní luxusní kabelkou, která jistě zaujme jak v zaprášených ulicích měst, tak při párty v horské chatě ve vašem oblíbeném zimním útočišti někde vysoko v horách. Jsou to právě luxusní kabelky jako je tato, které přece jenom dělají zimu o něco málo snesitelnější.