Monday, October 24, 2011

Dokonale krásná luxusní kabelka od The Row



I dnes budeme pokračovat v trendu velmi luxusních, ale bohužel také velmi drahých kabelek. Musím říct, že mě stále překvapuje, že narážím pořád na nové značky luxusních kabelek, o kterých jsem ještě nikdy v životě neslyšela. Právě značka The Row je toho skvělým příklad. Nikdy dříve jsem o této značce neslyšela, ale jakmile jsem tuto kabelku spatřila, okamžitě mě zaujala. Na první pohled si asi každá žena všimne velmi jednoduchých a velmi elegantních tvarů a nekompromisně vysoké kvality použitých materiálů a zpracování.
Tato luxusní kabelka je skutečně tím nejlepším vyjádřením toho, co znamená dobře odvedená práce. Jednoduché a přesto sexy tvary, dokonalé zpracování a úžasné drahé materiály. No přesto všechno tato kabelka sklidila i řadu negativních ohlasů. Nejde ani tak o to, že by se někomu nelíbil její design, materiály nebo provedení. Jak už asi jistě chápete, problémem této kabelky má být cena. Nevyznám se v tomto oboru zase až tak dobře, abych mohla říct, která kabelka je předražená a která nikoliv, nicméně je nutné uznat, že cena téměř 5000$ skutečně není malá. No je jenom na Vás, jestli se Vám to zdá příliš za tuto kabelku The Row a nebo ne.

Thursday, October 6, 2011

Velmi luxusni kabelka Reed Krakoff


Reed Krakoff vždycky dělala docela hodně drahé luxusní kabelky, tato však patří jednoznačně k těm nejdražším, které jsme tady měli. Nemůžu ani říct, že by se mi tato luxusní kabelka nějak moc líbila. Nevím proč, ale všechno z krokodýlí nebo aligátoří kůže na mě nepůsobí nijak extra luxusně. Vlastně musím říct, že i když vím, že tento materiál je velmi drahý, působí na mě podobné výrobky docela buransky. Myslím si, že doba, kdy bylo v módě dokazovat někomu své bohatství právě podobnými kousky z aligátora nebo krokodýla už jsou prostě dávno pryč. To je velmi dobře!
No evidentně ne každý má tento názor a tak se stále můžeme setkat s podobnými kabelkami. Tato kabelka od Reed Krakoff má však ještě další velmi zajímavou vlastnost, kromě použitého materiálu je to i cena, které je neskutečných 30 tisíc amerických dolarů. Myslím, že se nenajde moc dam, které budou ochotné za podobný nepříliš hezký kousek platit tak vysokou, dalo by se říci dokonce až absurdní částku.