Thursday, September 29, 2011

Luxusní oranžová kabelka Proenza Shouler



Miluju luxusní kabelky Proenza, i když se musím přiznat, že ještě žádnou nemám, tak jenom z toho co o nich čtu a hlavně z obrázků, které vidím jsem absolutně nadšená. Není pro mě ani příliš těžké říct, co na kabelkách Proenza tak miluju. Je to jednoduché, stačí spojit zajímavé a originální barvy, jednoduché pravoúhlé tvary a ty nejkvalitnější materiály. Výsledek pak můžete posoudit sami třeba na tomto obrázku, kde můžete vidět luxusní kabelku z podzimní kolekce Proenza. To, že se jedná o podzimní model je z použitých barev jasně patrné. Musím říct, že stejně jako miluju luxusní kabelky, tak také miluju léto, no ani podzim není rozhodně k zahození a je pravda, že na tomto ročním období, je toho mnoho krásného. No byla bych skutečně velmi ráda, kdybych mohla letošní podzim trávit ve společnosti této luxusní kabelky, jediné, co mě od této krásné kabelky dělí, je to, že nemám 1,500$.

Thursday, September 22, 2011

Luxusní kabelka s listím od Bottega Veneta


Jak dlouho už lidstvo vyrábí kabelky? Jistě to bude už skutečně velmi dlouhá doba, i přesto jsou talentovaní lidé neustále schopní přinášet stále něco nového, jako je například tato luxusní kabelka od Bottega Veneta.
Bottega Veneta je značka, kterou výrobou luxusních dámských kabelek skutečně proslula a teď se jejich návrhářům povedl další parádní kousek v podobě této kožené kabelky pokryté listím. No řekněte, copak je něco vhodnější podzimní motiv než listí? Já si myslím, že není. Tato kožená kabelka je totiž celá pokrytá krásně spracovanými, do detailu vypracovanými malými lístky, které takto vypadají skutečně naprosto fantasticky. No jak to tak bývá u těch nejkrásnějších luxusních kabelek, fantastická je také cena, která je až neuvěřitelných, téměř 400 dolarů. To je myslím skutečně přehnané, i když nemohu říci, že bych nechtěla být majitelkou tohoto kousku.

Tuesday, September 20, 2011

Luxusní taška pro muže



Doby kdy byl u nás muž s nějakou módní taškou, ať už do ruky nebo přes rameno, považován za příslušníka čtyřprocetní menšiny už jsou naštěstí dávno pryč a tak dnes můžeme potkávat na ulicích stále více mužů, kteří využívají výhod podobného osobního ukládacího prostoru. Dokonce se u nás postupně začínají i prosazovat luxusní tašky pro muže, což je jistě velmi dobře, i když stále převládají hlavně sportovnější modely. Jsem velmi ráda, že se muži konečně začali takto osmělovat, protože jim luxusní tašky nesluší o nic méně než ženám luxusní kabelky.
Dnes se podíváme na jednu takovou luxusní tašku pro muže, od Belstaff. Myslím, že tato taška je pro muže naprosto ideální a to i pro ty, kteří se možná trochu bojí chodit s "kabelkou pro muže", protože vzhled této tašky je jakýmsi ideálním kompromisem díky použití khaki a hnědé kůže. Další a jistě nezanedbatelnou výhodou této luxusní tašky je pak její cena, která se pohybuje těsně pod hranicí 400$.

Saturday, September 17, 2011

Luxusní kabelka jako sáček na svačinu



Už delší dobu jsme tady neměli žádnou skutečně provokativní luxusní kabelku, dnes si však každá milovnice zvláštností a úchylek ve světě kabelek užije. Myslím, že nikdo kdo tuto kabelku nezná, by na první pohled hádal, že se jedná o luxusní kabelku a skutečně ne o sáček na svačinu. Je to určitě zajímavý a vtipný nápad, ale když už někdo zaplatí velké peníze za luxusní kabelku, velice pravděpodobně také bude chtít, aby to bylo vidět. To v případě tohoto sáčku na svačinu skutečně není.
No přesto musím říct, že se mi tato kabelka líbí, protože mi připomíná dětství a nápad je to také poměrně zajímavý. Člověk moc často nevidí na ulici dámu, jak vytahuje peníze nebo něco jiného z lehce pomačkaného papírového sáčku na jídlo a tak určitě i vzbudíte dost pozornosti. Právě lidé, kteří mají podobné věci rádi jistě pozoronost vyhledávají a tak se jedná o jeden z produktů, který je pro ně naprosto ideální. Další pozitivní zprávou je, že ani její cena není nikterak přemrštěná, sehnat ji je možné za 175$.