Tuesday, August 30, 2011

Luxusní taška Balenciaga



Už je to tak a všechny z nás, které milují léto se s tím budou muset smířit. Naše nejoblíbenější část roku je prakticky pryč. No všechny z Vás, které mají rády podzim se však můžou radovat, za pár týdnů ho tady máme. Toto léto uteklo skutečně velmi rychle a skoro celé léto jsem někdě jezdila, takže ani nebyl moc čas updatovat tento blog. Za to se Vám samozřejmě dodatečně omlouvám a pevně věřím, že se to v náseldujích týdnech vrátí k normálu. Čas ale nebyl tou jedinou věcí, kterou jsem toto léto neměla. Tou další byla nějaká pořádně veliká, přesto dobře vypdající luxusní taška na cesty. Luxusní kabelky jsou skvělá věc, ale vejde se toho do nich bohužel dost málo, proro jsem potřebovala nějakou krásnou luxusní tašku, do které toho "nacpete" skutečně hodně. Tak přesně toto zadání splňuje tato taška od Balenciaga Voyage 24H. Pokud jako já máte ráda velmi jasné barvy, které navíc toto léto byly velmi v módě, pak Vás jistě zaujala stejně jako mně. Jediné, co žádnou ženu, která má rada luxusní kabelky nepotěší je cena, ta je hodně přes 2 tisíce dolarů. No pokud i na cestách chcete vypadat dokonale, musíte nějakou tu korunu (dolar) prostě pustit.

Monday, August 15, 2011

Barevné bloky na luxusní kabelce od Meredith Wendell



Pokud se zajímáte o módu a vzhledem k tomu, že se nacházíte na blogu, který se módě věnuje, tak předpokládám, že ano, jistě Vám neuniknul návrat jednoho z věčně se opakujících módních trendů, čímž jsou barevné bloky. Obzvláště v posledních měsících jsou módní časopisy plné těchto barevných bloků a tento trend se samozřejmě nemohl vyhnout ani luxusním kabelkám. Je pravda, že se o nějakou takovou kabelku pokoušelo velké množství návrhářů kabelek a je bohužel smutný fakt, že mnoho z nich neuspělo. dnes tu máme však jiný příklad, tato luxusní kabelka od Meredith Wendell se skutečně povedla. Barevná palety, která je u této kabelky použita je skutečně velmi retro a tak mnoha z Vás jistě připomene nějaký kousek z vašeho šatníku, který jste nosila velmi dávno, třeba ještě jako dítě. Tato kabelka je skutečně originální a krásná a barvy jsou sladěny naprosto dokonale, navíc jistě potěší i cena pod 800$. Takových kabelek skutečně není mnoho a popravdě řečeno si myslím, že se jich objeví jenom několik za rok.

Thursday, August 11, 2011

Je to pes nebo luxusní kabelka?


Kožešinové luxusní kabelky mají celou řadu nepřátel a už se jim pomalu přestávám divit, i když je fakt, že z jiného důvodu, než je ochrana zvířat. Podívejte se na tento obrázek, co na něm vidíte? Jestliže si myslíte že je to pes, pak hádáte špatně, skutečně se jedná o luxusní kabelku, i když poznat to na ní skutečně moc není. Moc podobných kabelek jsem neviděla, ale u této kabelky by si skutečně velké množství lidí mohlo myslet, že v ruce nedržíte kabelku, ale svého psího miláčka.
Ve skutečnosti je to velmi drahá kabelka Christian Louboutin jménem Anastasia Clutch, tento psa napodobojucící kousek kožešiny Vás bude stát také těžko uvěřitelných 2345$. No na kus něčeho co připomíná malého psa nebo velké morče je to skutečně hodně odvážná cena a věřím, že tato luxusní kabelka velký úspěch mít nebude. I když jak známe bohaté lidi, pokud je to dost drahé a od luxusní značky, někteří z nich jsou skutečně schopní si koupit cokoliv.

Thursday, August 4, 2011

Sametová kabelka od Alexander McQueen


Musím se Vám přiznat, že samet je něco, co zrovna nepatří mezi moje oblíbené materiály, obzvláště pak, jde-li o kabelky luxusní. Nevím proč, ale porstě mi ten materiál přijde takový nepříjemný a nemoderní. Vždycky když vidím nějakou takovou kabelku, kterých naštěstí není mnoho, dovedu si ji představit u nějaké velmi postarší dámy, ale rozhodně ne u mně. No Alexander McQueen teď vytvořil luxusní kabelku, díky které jsem tento názor skoro změnila.
Jsem velkou fanynkou této značky a protože se mi od Alexander McQueen líbí skoro všechno tak mně zaujala i tato kabelka. Je také nutné zde napsat, že samozřejmě tato kabelka není celá ze sametu, je to "sametem pokrytá kůže". Nevím úplně přesně co by to mohlo znamenat, ale jisté je to, že to funguje a vypadá to báječně. Skutečně by mně zajímal výrobní proces zrovna u této kabelku a doufám, že se někdy někde objeví, jistě by to bylo velmi zajímavé. Spojit kůži a samet tak aby to vypadalo dobře a netrpěl tím ani jeden materiál jistě nebylo nic jednoduchého. No hlavně že kabelka vypadá dobře. To je ostatně jedna z těch nejdůležitějších věcí, když si kupujete luxusní kabelky. Tuto kabelku můžete mít za méně než 1400$.