Monday, May 9, 2011

Šestibarevná kabelka Yves Saint Laurent

Každý rok je moderní něco jiného a jestli se o módu a luxusní kabelky zajímáte, pak víte, že hitem letošní jarní sezóny jsou různé barevné bloky, smíchané barvy, růžová barva, oranžová barva a také kontrasty těchto výrazných barev s barvami víceméně neutrálními. Yves Saint Laurent se rozhodlo udělat luxusní kabelku, ve které se všechny tyto věci setkávají v jednom celku. Tak vznikla tato kabelka.

tato kabelka skutečně je luxusní, je trendy je moderní a je i docela hezká, ale mě prostě nějak nesedí. Nevím proč, není nic co by se mi na ní skutečně nelíbilo, zároveň ale také nic, co by mě nějak nadchlo. Je to prostě kabelka, která i když není špatná, zároveň mě také ničím skutečně nenadchla. Kdoví, možná že se některé ze čtenářek tohoto blogu líbit bude. Na netu je tato kabelka za 1350 dolarů.

Tuesday, May 3, 2011

Ručně vyrobená luxusní kabelka Gucci

Máte ráda skutečně tu absolutně nejvyšší kvalitu a zářivě modrou barvu? Jaro je jistě vhodnou příležitostí pro jasné barvy, které jsou navíc letos in, tak proč toho nevyužít a nepořídit si tuto luxusní kabelku Gucci? No jeden důvod by tady byl, ale o tom až na konci. Každých pár týdnů najdu nějakou kabelku, která se pro mě v ten moment stane tou skutečně nejúžasnější, kabelkou pro kterou bych byla schopná vraždit. Právě dnes jsem jednu takovou luxusní našla. Jmenuje se Gucci Handmade Large Top Handle bag a je celá v krásné modré barvě. Co může být lepšího na dokonalý jarní den plný slunce a modré oblohy? Jistě nic. Tato kabelka je skutečný luxus, je z toho nejlepšího materiálu a dokonce je ručně vyrobená. No toto všechno se bohužel také velmi výrazně podepisuje na ceně této kabelky, která skutečně není vůbec nízká. No to je ještě velmi slabé, ve skutečnosti je totiž tato kabelka až extrémně drahá a to i ve relacích luxusních kabelek. V současné době za tuto kabelku totiž zaplatíte 4200$.