Tuesday, April 26, 2011

Ideální kabelka na jaro od Valentino

Jaro je v plném proudu a k tomu samozřejmě neodmyslitelně patří květiny. Jestli je některý tvůrce luxusních kabelek proslulý tím, že používá na svoje kabelky květiny a květinové vzory, pak je to bezpochyby právě Valentino. Valentino, musí být skutečně velmi pozitivní člověk, když vytváří stále takové kabelky. To, že používá tolik květin, je samozřejmě důvod, proč se kabelky Valentino k jaru tak hodí. Myslím, že se tyto luxusní kabelky musí líbit skutečně každému, možná kromě těch, kteří mají pylovou alergii, ani bych se nedivil tomu, že tito lidé jaro nesnášejí. Pokud tedy luxusní kabelka, kterou vidíte na obrázku, Vám připadá zajímavá a hodí se k vašemu šatníku a stylu pak neváhejte. Jaro bude již brzo pryč, a tuto kabelku Valentino, můžete sehnat za bezmála 2800$. Je to sice hodně peněz, ale každá žena, která má ráda luxusní kabelky a může si je dovolit, bude jistě ochotná takovou částku obětovat.

Wednesday, April 20, 2011

Indiánská luxusní kabelka od Jerome Dreyfuss

Indinánské kabelky a růzmé další kousky oblečení a módních doplňků jsou v poslední době docela v módě a samozřejmě nejinak tomu je i v případě kabelek té luxusní kategorie. V tomto případě zapracoval přírodní materiály a indinánský vzhled do své kabelky u nás nepříliš známý výrobce luxusních kabelek Jerome Dreyfuss. Myslím, že se mu to až na několik málo detailů celkem podařilo. Jestli tedy máte ráda vzory hadí kůže a dnes tak moderní indiánský look, pak se začněte shánět po této luxusní kabelce, která se dá sehnat na netu už za 1200 amerických dolarů. Při dnešním úžasném kurzu je to skutečně velmi příjemná cena za luxusní kabelky.

Wednesday, April 13, 2011

Pozor na padělané luxusní kabelky

Každý rok se vyrobí desítky milionů a možná i více různých falešných luxusních kabelek a dalších napodobenin a škody celosvětově dosahují mnoha miliard dolarů. Není tomu tak dlouho co se i u nás našly sklady a v nich doslova tisíce padělků kabelek značky Louis Vuitton, ale i další. Falešných luxusních kabelek je tak obrovské množství, že je mnohem více pravděpodobné, že když uvidíte nějakou luxusní kabelku, bude se nejspíše jednat o padělek. Samozřejmě i Česká republika v tomto není výjimkou a tak se i k nám dováží obrovské množství padělaných luxusních kabelek. Tyto padělky na první pohled sice skutečně vypadají jako originální luxusní kabelky, avšak realita je samozřejmě zcela jiná. Jsou nekvalitně vyrobené a samozřejmě jsou u nich použity mnohem horší materiály. Už při trošku podrobnějším prohlédnutí okamžitě zjistíte, že to není kvalitní zboží. To však není zdaleka to nejhorší, protože asi nepředpokládáte, že vaši kabelku bude podrobně někdo studovat. Problém u falešných luxusních kabelek je v tom, že tyto padělané luxusní kabelky jsou vyrobeny nekvalitně a ze špatných materiálů. Co z toho vlastně vyplývá? To je přece velmi jednoduché. Taková kabelka nevydrží často ani desetinu toho co originál a zničí se často již po velmi Krátké době používání. Nemusí jít samozřejmě o zničení ve smyslu, že už kabelka není použitelné, ale velmi rychle se tyto nekvalitní látky opotřebují a tak již po pár dnech nebo týdnech vypadá taková falešná luxusní kabelka ošuntěle a ani náhodou luxusně.

Jak poznat falešnou kabelku?

Poznat falešnou luxusní kabelku se může zdát složité, ale skutečnost je úplně jiná, vlastně je to poměrně jednoduché. To první a nejdůležitější, na co se musíte soustředit, pokud si nechcete koupit falešnou kabelku je cena. Nikdy, opravdu nikdy nenabízejí společnosti, které vyrábějí luxusní zboží nějak velmi výrazné slevy. Součástí světa luxusu je i to, že prostě není levný a nikdo kdo si luxusní zboží kupuje nechce, aby ho měl i každý druhý. Proto nejenom kabelky, ale žádné luxusní zboží nikdy nenakupujte za podezřele nízkou cenu. Pokud je luxusní kabelka třeba dvakrát nebo i vícekrát levnější než jak je tomu obvyklé u té které značky, pak máte prakticky na 100% v rukou padělek. Tyto luxusní značky nedělají akce ve stylu 80% sleva podobně. Pokud si koupíte levně NOVOU luxusní kabelku, kupujete si na 100% padělek. Nenechte se obelhat prodejci řečmi os speciální akci, zaváděcí ceně, zboží vyráběném v jiné továrně, speciálním dovozem velkých sérií, díky čemuž je možné toto zboží prodávat za desetinu ceny a podobně, všechno to jsou jenom triky jak Vám prodat nekvalitní zboží, které má téměř nulovou hodnotu a tak Vás okrást.
V případě že kupujete luxusní kabelku, pak to samozřejmě nejlépe uděláte v originál obchodě této značky, nebo na internetu v obchodech, které mají různé certifikáty pravosti a podobné věci, které vždycky hledejte. I tak však může být nákup na internetu rizikový. Dávejte si také samozřejmě pozor na internetové aukční servery, tyto stránky se falešným zbožím často jen hemží.

Shrňme si proto na závěr pár pravidel, jak se vyhnout nákupu padělaných kabelek. V první řadě si dávejte pozor na cenu. Někdy je skutečně velmi obtížné odolat tomu, získat luxusní kabelku za velmi nízkou cenu, je však nutné myslet na to, že je prakticky stoprocentní šance, že se jedná o falešnou kabelku. Dalším bodem je pak místo, kde kabelku kupujete a samozřejmě to jak kabelka vypadá při detailním pohledu.

Friday, April 8, 2011

Vysoce stylová luxusní kabelka Reed Krakoff

Jestliže navštěvujete tento blog pravidelně, pak velmi dobře víte o mé lásce k bílým kabelkám, i když jsou někdy poněkud nepraktické. Právě proto, že tyto luxusní kabelky tak zbožňuji jsem si nemohla dovolit nedat sem tuto luxusní kabelku, kterou jsem dnes objevila na jednom zahraničním serveru. Musím se přiznat, že o značce Reed Krakoff toho zatím příliš nevím, ale podle toho, co jsem četla na zahraničních fórech, obliba těchto kabelek velmi rychle roste. Jestli jsou všechny tak stylové jako tato, pak se ani není čemu divit. Tato kabelka je tak vkusná a elegantní, že až křičí do světa, že její nositelka patří do vyšší společnosti a móda a elegance je pro ni velmi důležitá. To že má kabelka jednoduchý design a vypadá skutečně konzervativně není vždycky na škodu a myslím, že i když tato luxusní kabelka mezi ně rozhodně patří, stále dokáže kvalitou svého designu zaujmout a to je důležité. Je velmi obtížné vymyslet takovou jednoduchou kabelku, která však stále dokáže vyčnívat z řady a proto si myslím, že tato kabelka má úspěch jistě zaručen. Tato luxusní kabelka Reed Krakoff je vyrobena z pravé kůže a zaujme jistě i svou cenou, která je při dnešním kurzu dolaru velice příjemných 890$ a to už je částka, na kterou jistě dosáhne i nejedna fanynka luxusních kabelek u nás.