Saturday, February 19, 2011

Luxusní kožená kabelka v šedé barvě od Silver Case

Dobrý den, dnes tu máme další kousek, který alespoň v České republice rozhodně můžeme řadit mezi luxusní kabelky. Je opět od naší firmy Silver Case a pokud máte ráda šedou, nebo dokonce až stříbrošedou barvu. tak by Vás mohla zaujmout. Je vyrobená z pravé kůže, takže to asi nebude pro extrémní ochránkyně zvířat, ale pokud mezi ně nepatříte, pak tento kousek zcela jistě oceníte. Materiálem je tedy světle šedá kůže, jak můžete vidět na obrázku má velmi jednoduchý, elegantní a do jisté míry i konzervativní design. Osobně si myslím, že právě toto je styl, který segmentu luxusních kabelek sedí nejvíce. Luxusní kabelku si prostě většina žen nekupuje každý týden a tak je dobré, že Vám taková kabelka nějakou dobu vydrží a je univerzálněji použitelná než nějaké šílené designové výstřelky, omezené jenom pro určitou příležitost nebo krátkou dobu.
Pokud máte zájem o tuto kabelku, nakupovat můžete po kliknutí na obrázek nebo tady:
Kožená kabelka "Olga"

Monday, February 14, 2011

Luxusní kabelka Tamara od Silver Case

Tak jsme se konečně dočkali i v České republice. Jestli jste četli předchozí příspěvky tady na webu luxusní kabelky, pak jistě víte, kolikrát jsme řešili stále ten stejný problém. Je prostě velmi těžké v České republice sehnat kvalitní, či dokonce luxusní kabelky. Situace se, ale zdá se mění a už i u nás jsou eshopy zaměřené pouze na kabelky. To bylo před pár lety, něco skutečně těžce představitelného. Co je ale důležitější, je to, že i u nás se našel někdo, kdo konečně vyrábí a prodává skutečně luxusní kabelky, však za ceny, které jsou pro kupní sílu obyvatelstva v ČR mnohem reálnější. Prodávat u nás superluxusní kabelky za 150 000Kč ani nemá smysl. Jistě existuje rozdíl ve značce a možná i v materiálech, avšak jen minimální, nebo žádný ve kvalitě výroby. U nás jsou tyto produkty již tradičně vyráběny velmi kvalitně a je jenom dobře, že po mnoha letech útoků levného zboží z dalekého východu, které nic nevydrží, se u nás konečně začaly vyrábět luxusní kabelky v té nejvyšší kvalitě, za cenu pohých několika tisíc korun a ne dolarů. Přitom je rozdíl v kvalitě minimální, a nejde o žádné napodobeniny, nýbrž kvalitní produkty s vlastním originálním designem. Proto se nyní v tomto webu zaměříme také na tyto produkty, které jsou nyní u nás k mání a jistě si zaslouží pozornost právě všech těch milovnic luxusního zboží, které si nemohou dovolit koupit kabelku v desítkách tisíc korun, přitom nechtějí kompromis a chtějí luxusní zboží. Zboži které vyniká dokonalým zpracováním, kvalitou materiálu a originálním designem.
Dnes tu máme první takovou kabelku od značky Silver Case. Jedná se o produkt českého původu. Jestlí máte ráda sexy vzhled modré kůže, pak Vás jistě tato kabelka se jménem Tamara zaujme svým klasickým designem a navíc velmi příznivou cenou 3999 Kč. Koupit si ji můžete okamžitě TADY:Kožená kabelka "Tamara".

Thursday, February 3, 2011

Luxusní kabelka s otisky prstů od Yves Saint Laurent

Milujete detektivky, nebo sledujete všechni televizní kriminální seriály? Jestli patříte mezi ty, kteří jsou posedlí zjistit, kdo je vrah během prvních pár stránek, nebo prvních pár minut seriálu, či prostě rádi trávíte čas u všech detektivních seriálů a chcete dát svoji lásku ke kriminálnímu žánru nějak stylově najevo, pak Vás jistě bude zajímat tato kabelka od Yves Saint Laurent. Jak můžete vidět, jedná se o luxusní kabelku, na které můžete najít jednoduchý vzor otisků prstů. Jestli Vás tento nápad a tato kabelka zaujala, pak již nic nebrání tomu si ji objednat, bude se prodávat za pouhých 1650$, za to přece vaše láska k detektivkám, či touha vypadat stylově na nějaké policejní či právnické akci stojí ne? Jedná se jistě o velmi originální nápad, kterých je v současné době, ač se to někdy nezdá, ve světe luxusní módy a luxusních kabelek poměrně málo.