Thursday, January 20, 2011

Luxusní purpurová kabelka Gucci


Gucci představil svoji novou purpurovou kabelku na jaro 2011. Pokud máte ráda jasné barvy a obzvláště purpurovou v kombinaci se zlatou, pak Vás tato kabelka jistě může zaujmout. Toto je jedna z těch kabelek ideálních na každodenní nošení, která je krásná, ale také něco vydrží. Většina ostatních značek se velmi přiklání k uhlazenému stylu a proto je skutečně osvěžující vidět takovouto luxusní kabelku, která jde vlastním a jiným směrem. gucci se prostě nebojí jít proti proudu a to je úctyhodné. Tato kabelka se hodí skoro ke všemu a i v případě, že se Vám nelíbí purporová, není proč brečet. Tato luxusní kabelka se bude nabízet i v barvě oranžové. Jedinou nevýhodou této kožené kabelky Gucci je tak asi její cena, která je téměř 1900$.

Saturday, January 15, 2011

Luxusní červená kabelka od Jason Wu

Jason Wu je mladý designer a jeho kabelky mají styl a jednoduše šmrnc. Příkladem budiž tato červená kráska z jeho dílny. Tato luxusní kabelka vyniká svým čistými liniemi a na první pohled samozřejmě také zaujme oko každé ženy použitý materiál. Tato kabelka je vyrobena z hadí kůže a pochází z kolekce připravovaná na podzim 2011. Jediné, co tak může z této kabelky zkazit dojem by mohla být její cena, která je však doposud neznámá, nezbývá nám tedy nic jiného než čekat a případně se nechat příjemně(nebo nepříjemně) překvapit. Jisté však je, že cena této kabelky bude také luxusní. Každopádně si za ni Jason Wu zaslouží pochvalu, nemyslíte?

Wednesday, January 5, 2011

Luxusní kabelka Gia od Michael Kors

Chcete nějak rozzářit podmračené zimní dny? Potom si objednejte tuto luxusní kabelku Gia od Michael Kors. Tento krásný veselý zářivě žlutý kousek luxusního designu jistě zaujme každou dámu, která má tzv. slunce v duši :) Samozřejmě není nutné být fanouškem všeho slunečného, jistě tuto kabelku oceníte i pro její čístý a minimalistický retro design. Můžete si být jistá, že taková kabelka hned tak z m´dy nevyjde a když tak se za pár let do módy zase vrátí. Co by Vás na této kabelce také mohlo zaujmout je její cena. I když se vskutku jedná o luxusní zboží, její cena je i pro poměry v České republice velmi levná a to pouhých 595 dolarů, tedy něco přes 10 000 Kč.