Friday, November 19, 2010

Krokodýlí kabelka od VBH

VBH skutečně není levná značka a tak je asi tato kabelka, kterou můžeme vidět na obrázku pro většinu z nás pouze snem. Je vyrobena z krokodýlí kůže, má krásný design a vzhledem k tomu, že jde o VBH, můžeme čekat, alespoň na naše poměry, poněkud astronomickou cenu. Tato luxusní kabelka je z kolekce na jaro 2011 a proto ještě ani nebyla představena její cena, je však velmi pravděpodobné, že bude podobná, jako u stejné kabelky od VBH, která se prodává už letos, vyrobená z pštrosí kůže za cenu asi 6000€.

Wednesday, November 17, 2010

Luxusní mini kabelka od Valentina


Potřebujete s sebou jenom pár nejnutnějších věcí, nechce se Vám nosit velká kabelka a přesto potřebujete vypadat stylově? Žádný problém s touto mini kabelkou na řatízku od Valentina. Do této kabelky peníze, telefon a pár dalších drobností určitě dostanete a jejím stylem zcela jistě zaujmete.

Luxusní kabelky a celebrity

Světové celebrity samozřejmě nevyrazí do ulic s kdejakou "igelitkou" a protože jsou vždy na očích a především v hledáčcích fotoaparátů, nosí krásné luxusni kabelky. Toto je pár letošních úlovků fotografů, kde se celebrity ukázaly ve společnosti svých luxusních kabelek.


Madonna s kabelkou Jimmy Choo



Mary Kate Olsen s krokodýlí kabelkou Proenza Schouler



Reese Whiterspoon s kabelkou Phillip Lim



Jennifer Love Hewitt s kabelkou Louis Vuitton



Claudia Schiffer s kabelkou Balenciaga



Paris Hilton s kabelkou Chanel



Katie Holmes s kabelkou Chloe Marcie




Christina Aguilera s kabelkou Chanel




Kim Kardashian a její obyčejná, přesto luxusní kabelka Balenciaga




Lady Gaga s vlastnoručně upravenou luxusní kabelkou Hermes, probodanou desítkami cvočků


Kim Kardashian s luxusní kabelkou Hermes, narozdíl od Lady Gaga bez cvočků

Peněženka Bottega Veneta - ideální dárek pro muže


Vánoce se blíží a vy již pomalu začínáte přemýšlet, čím koho obdarovat, jenom pro Vaši drahou polovičku stále nic nemáte, přitom Vám jde už vážne na nervy se svou ošumtělou peneženkou, kterou Vám dělá ostudu při každém placení? Pak se podívejte na tento obrázek a myslím, že už je Vám jasné, co pro něj letos bude tím pravým dárkem. Bottega Veneta vytvořila skutečně nádhernou kolekci pánských peněženek. Největším problémem tak bude si vybrat, kterou vlastně koupit, protože jsou všechny tak nádherné!

Psaníčko pro rockerky



Vyrážíte večer na rockový koncert, nebo někam do klubu a potřebujete skutečně stylovou kabelku? Tak přesně pro Vás je tady stylové psaníčko od Alexandra McQueena. S tímto psaníčkem posázeným kristaly a ozdobeným skutečně parádní lebkou jistě zazíříte mezi rockery všude na světe. Alexandra McQueena lebky prostě baví :)

Šílené jméno pro vcelku obyčejnou kabelku od Marca Jacobse



Marc Jacobs vždycky byl a vždycky asi také bude provokativní, jak jinak si totiž vykládat jméno, které dal této kabelce. Myslím, že design této kabelky není skutečně ničím příliš zajímavým a tak možná právě proto dostala kabelka název - He's Not Dead, He's just Breakdancing Winne Bag, tedy volně přeloženo - On není mrtví, on jen tancuje breakdance. Bohužel to bude asi jenom jméno, čím se tato kabelka zapíše do dějin.

Slaměné a plátěné kabelky Prada na jaro 2011



Prada je značka, která se skutečně nebojí experimentovat a s touto kolecký luxusních kabelek na jaro 2011 jim to vyšlo. Na těchto kabelkách byly použity materiály jako sláma nebo plátno a to jim dodává skutečně svěží přírodní look. Jak můžete vidět, nejenom co se týče materiálů se Prada v této kolekci inspirovala přírodou a tak si můžete na těchto kabelkách všimnout takových vzorů jako je krokodýl nebo hroznýš. Vyrazit s takovou kabelkou do prosluněného jarního dne, je něco jen s těží představitelného v těchto zamračených podzimních dnech, ale jaro tady bude dřív než se nadějeme, tak buďte připravena vyrazit do ulic skutečně chic!

Krásná podzimní kabelka od Yves Saint Laurent


Semiš na luxusní kabelce? Možná si řeknete, že semiš není zrovna materiál, který by se měl objevit na luxusní kabelce, ale podívejte se na tento obrázek a řekněte, že se Vám tato kabelka nezdá úžasná. Podzim, padající listí v parku a tato kabelka k tomu, to jde skutečně dohromady. Tato kabelka od Yves Saint Laurent vyniká svým klasickým designem této značky a jistě i Vy si dovede představit, jak by doplnila Váš podzimní šatník.

Luxusní kabelky Louis Vuitton na jaro/léto 2011


Louis Vuitton je skutečně unikátní značka, prakticky každý rok vytvoří něco, skutečne zajímavého a originálního. Kolekce luxusních kabelek na jaro/léto 2011 samozřejmě není žádnou výjimkou jak se můžete přesvědčit zde.

Tuesday, November 16, 2010

Louis Vuitton

Louis Vuitton Mallatier, obecně známý také jako Luis Vuitton neto také prostě LV je francouzská módní společnost založená v roce 1854. Tato značka je velmi známá svým monogramem LV podle kterého poznáte její produkty. Vyrábí poměrně širokou škálu produktý jako jsou sluneční brýle, boty, hodinky, šperky, různé kožené zboří a v neposlední řadě také samozřejmě dámské luxusní kabelky.

Louis Vuitton se narodil v roce 1821 v departmentu Jura ve Francii. V roce 1835 se přestěhoval do Paříže. Cesta do Paříže z jeho rodného města byla dlouhá 400 kilometrů a Louis Vuitton ji absolvoval pěšky, když po cestě musel vystřídat řadu zaměstnání, aby se do Paříže vůbec dostal. V Paříži se stal učněm ve výrobě zavazadel. Později si v této oblasti vybudoval tak dobré jméno, že stal výrobcem zavazadel manželky Napoleona III. V této době se naučil výrabět skutečně luxusní zavazadla, začal s vlastním designem a v roce 1854 založil společnost. Jeho design byl tak populární, že ho kopírovali i ostaní výrobci. V roce 1885 otevírá společnost první obchod v Londýně. Po smrti Louis Vuittona převzal společnost jeho syn a udělal z ní světovou společnost. V této době firma začala používat monogram LV. V roce 1913 společnost otevřela budovu na Champs-Elysees, což byl v té době největší obchod se zavazadly na světě. Obchody byly taky otevřeny v Buenos Aires, Alexandrii, Washingtonu, New Yorku nebo v Bombaji. V průběhu druhé světové války společnost a rodina Vuitton kolaborovala s nacisty, podporovala loutkovou vládu a vydělávala na tom velké peníze.
V období po druhé světové válce začala společnost široce používat kůži, prakticky ve všech produktech. V roce 1978 společnost otevírá obchody v Japonsku, v roce 1983 v Taiwanu a v roce 1984 v Jižní Korei.
V roce 1987 se spoečnost spojila s Moet at Chandon and Hennessy, která vyráběla koňak a šampaňské a vznikla tak LVMH, konglomerát zaměřený na luxusní zboží a tržby vzrostli za rok o 50%. Od té doby LV vyrábí i pera, oblečení pro muže i ženy nebo dokonce vydává knihy nebo dokonce turistické průvodce. Společnost také spolupracovala s Marcem Jacobsem, otevřela obchodu v Rusku, Indii, Mexiku a Johannesburgu. V roce 2010 otevřel Luis Vuitton obchod v Londýně, který označil jako jejich nejluxusnější obchod.

V reklamních kampaních Luis Vuitton se objevují ty největší světové superhvězdy jako Madonna, Catherine Deneuve nebo Jennifer Lopez.

Společnost po většinu dvacátého století i v současnosti bojuje s velkým množstvím padělků, valná většiná produktů se značkou LV, které se pohybují v běžné populaci jsou padělky. Ve firmě pracuje asi 60 na plný úvazek, kteří se věnují pouze boji proti padělkům.

Vítejte na webu Luxusní Kabelky

Vítejte na mém webu luxusní kabelky, jestliže hledáte informace o tomto krásném a pro každou ženu i velmi důležitém módním doplňku, pak jste na správném místě. Pojem luxusní kabelka znamená samozřejmě pro každou ženu něco trochu jiného, na tomto webu však naleznete informace hlavně o luxusních kabelkách světově uznávaných značek jako jsou především Prada, Belen Echandia, Luis Vuitton další, také se na tomto webu dozvíte informace o těchto značkách. Jak vlastně poznáte skutečně luxusní kabelku? Možná by se našel někdo, kdo by se Vám snažil namluvit, že nezáleží na ceně, ale to není pravda. Můžete koupit kvalitní kabelku za nízkou cenu, ale nikdy ne tu skutečně luxusní. Mezi kvalitou a luxusem je totiž podstatný rozdíl, luxus je vyšší forma kvality. Když si koupíte skutečně luxusní kabelku od renomované značky, můžete si být na 100% jistá, že taková kabelka je vyrobená pouze z těch nejkvalitnějších materiálů, má prakticky dokonalé zpracování a v neposlední řadě osobitý originální design, který na první pohled napovídá, že se nejedná o zboží pro úplně běžného zákazníka. zkrátka luxusní kabelka pro ženu, má ty stejné vlastnosti jako třeba luxusní automobil pro muže. Kvalita, originalita a ještě cosi nepopsatelného co dává dohromady skutečně luxusní produkt. Ponořte te se tedy s námi do světa, kde kabelka přestává býti pouhým předmětem určeným k přenášení věcí, ale stává se osobitým šperkem, odrážejícím náš vkus a osobnost.